|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
Ekspertdatabasen optager pt. ikke nye kandidater.
Vi gør opmærksom på, at KVINFOs ekspertdatabase er under modernisering. En forundersøgelse skal afdække behov og muligheder for en ny og moderniseret udgave af ekspertdatabasen.
Vi optager pt. ikke nye eksperter i databasen, som iø. er funderet på, at eksperter selv opdaterer deres data. De eksisterende eksperter i databasen er stadig søgbare, men databasen er ikke opdateret med nye navne.
Vi håber på din forståelse og glæder os til, at vi forhåbentlig kan lancere en ny og moderniseret udgave af ekspertdatabasen.
/ KVINFO, august 2020
|
|
|
|
 |
Tilbage til søgeresultat »
Birthe Linddal Jeppesen |  |
Titel | Ph.d.-studerende RUC (opstart december 2018-2021)
|
| Arbejde | RUC Institut for Mennesker og Teknologi Roskile Danmark Tlf.: +45 33 31 19 74 Mobil: +45 30 65 11 10
RUC
|
| | Kompetencer | | FÆLLESSKABER, Hvordan skaber man stærke fællesskaber i den moderne verden | | SOCIAL KAPITAL, hvordan opbygger og understøtter man social kapital. (Social kapital i landdistrikter) | | SOCIAL INNOVATION, hvordan skaber man social innovation? | | LANDDISTRIKTS-UDVIKLING, hvordan skaber man vækst og udvikling i landområder | | LANDBRUG, fremtidens landbrug og alternative tilgange til landbrug i det hele taget | | FØDEVARER & MÅLTIDSKULTUR - Hvad skal vi spise i fremtiden og hvorfor? | | MENNESKER & MODERNE LIV GENERELT |
|
| Uddannelse | | Ph.d.-studerende 2018-2021 | | Master i social science fra Amsterdam Universitet 2000 | | Cand.Scient.soc, RUC, Socialvidenskab og historie 2005 |
|
| Ansættelser | | Selvstændig konsulent med www.Fremtidsforskeren.dk | | Strategisk Planner, Zupa Recommended, 2009-12 | | Seniorkonsulent, Kairos Future, 2007-09 | | Projektleder på Instituttet for Fremtidsforskning, 2000-07 |
|
| Tillidsposter og medlemskaber | | Advisory Board AGRO FOOD PARK Århus, 2012-2014 | | Bestyrelsesmedlem af Dansk Fødevare Forum, 2012-2015 | | Bestyrelsesmedlem gymnastik højskolen Ollerup, 2012-2016 |
|
| | Produktion | Tidligere:
FREMTIDSFORSKEREN/ FOOD FUTURE bidrager med veldokumenteret og opdateret viden om samfundsudviklingen og de trends og tendenser som dagligt forandrer den verden, vi lever i. Hvilke muligheder og trusler opstår i kølvandet af en verden i forandring? Og hvordan kan man med den viden skabe en bedre fremtid? | | Gyldne muligheder for fødevareindustrien, Food Supply, 2013 | | Hvilke ambitioner har vi på fremtidens vegne, 2013 | | Har Fødevarebranchen alene ansvaret for den dårlige folkesundhed, Food Culture 2013 | | Krise 2013 - En krise er også muligheden for en ny begyndelse. JP 2013 | | Fri os fra familien fællesskabet og forpligtigelserne 2012 | | "Stadig flere kvinder vælger mændene fra", 2011 | | "Online-shopping - en revolution i detailbranchen", 2010 | | "Spiser du mad? - om den voksende fødevarefanatisme", 2010 | | "Du bliver hvad du spiser", 2006 | | "Forbrugerbørn", 2006 | | "Selvrealiseringens begrænsninger", 2006 | | "Fremtidens kærlighedshistorie", 2006 | | "Alene sammen – singellivets succes", 2005 | | "Sund, sundere, sundest", 2005 | | "Hvilken familie?", 2004 | | artiklerne "Udfordringer for fremtidens fødevarebranche", 2002 | | "Måltider nu og i fremtiden", 2001 |
|
| | Sprog | Birthe Linddal har dansk som modersmål og taler og skriver engelsk og tysk |
|
| | | |
 Printervenlig udgave
|
 |
|
KVINFO · Christians Brygge 3 · 1219 København K
Tlf: 33 13 50 88 · Fax: 33 14 11 56 · E-mail: kvinfo@kvinfo.dk
|