KVINFOs Ekspertdatabase
 
spacer spacer spacer spacer spacer
spacer spacer
Om Ekspertdatabasen
Alfabetisk navneliste
Enkelt søgning
Avanceret søgning
Søgevejledning
Login for eksperter
Tips til eksperter
Tekniske anbefalinger
 
spacer

Profilers opbygning

Alle profiler er bygget op op samme måde. Modellen er et CV med faste overskrifter, punktopstillinger og omvendt kronologi.

Afsnit

Profilen er inddelt i røde afsnit med overskrifter som f.eks. Kompetencer, Ansættelser, Tillidsposter og Produktion. Alle felter kan udfyldes, men ikke alle er nødvendigvis lige relevante for dig.

Som minimum har vi brug for oplysninger om din kontaktadresse, typisk din arbejdsplads, og/eller din privatadresse. Din e-mail-adresse vil vi også meget gerne have, da KVINFOs ekspertdatabase i høj grad er baseret på korrespondance pr. e-mail.

--> Læs om de enkelte afsnit

Skrivefelter

Alle afsnit er bygget op af skrivefelter. Nye felter fremkommer ved at trykke på Vælg/tilføj nederst, eller Vælg/tilføj øverst. Pilene til venstre bruges til at flytte oplysninger op og ned.

Skriv i felterne på normal vis - de vokser efterhånden, som du skriver, og du kan rette, slette og flytte informationer som i et almindeligt tekstdokument.

Flueben til venstre for felterne indsætter redaktionen, når vi sætter din profil op.

Gem ofte! Det er vigtigt ofte at gemme sine tilføjelser og ændringer: det kan gøres et hvilket som helst sted i profilen ved at klikke på Gem profil.

Preview

Når du redigerer din profil, kan du med et klik på preview se, hvordan din profil kommer til at se ud, når den er publiceret.

Kommentar til KVINFOs redaktion

Feltet bruges til intern kommunikation mellem dig som ekspert og redaktionen. I dette felt kan du f.eks. stille spørgsmål om udfyldelse af profilen og skrive kommentarer til redaktionen.

Emneord

Den endelige profil er beriget med emneord i form af søgeord, professioner, organisationer og region. Det er redaktionen, der på baggrund af den enkelte profil udvælger de relevante emneord ud fra en redaktionel liste.Printer ikonspacerPrintervenlig udgave

spacer
KVINFO · Christians Brygge 3 · 1219 København K Tlf: 33 13 50 88 · Fax: 33 14 11 56 · E-mail: kvinfo@kvinfo.dk