|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
Tilbage til søgeresultat »
Birthe Linddal Jeppesen |  |
Titel | Ph.d.-studerende RUC (opstart december 2018-2021)
|
| Arbejde | RUC Institut for Mennesker og Teknologi Roskile Danmark Tlf.: +45 33 31 19 74 Mobil: +45 30 65 11 10
RUC
|
| | Kompetencer | | FÆLLESSKABER, Hvordan skaber man stærke fællesskaber i den moderne verden | | SOCIAL KAPITAL, hvordan opbygger og understøtter man social kapital. (Social kapital i landdistrikter) | | SOCIAL INNOVATION, hvordan skaber man social innovation? | | LANDDISTRIKTS-UDVIKLING, hvordan skaber man vækst og udvikling i landområder | | LANDBRUG, fremtidens landbrug og alternative tilgange til landbrug i det hele taget | | FØDEVARER & MÅLTIDSKULTUR - Hvad skal vi spise i fremtiden og hvorfor? | | MENNESKER & MODERNE LIV GENERELT |
|
| Uddannelse | | Ph.d.-studerende 2018-2021 | | Master i social science fra Amsterdam Universitet 2000 | | Cand.Scient.soc, RUC, Socialvidenskab og historie 2005 |
|
| Ansættelser | | Selvstændig konsulent med www.Fremtidsforskeren.dk | | Strategisk Planner, Zupa Recommended, 2009-12 | | Seniorkonsulent, Kairos Future, 2007-09 | | Projektleder på Instituttet for Fremtidsforskning, 2000-07 |
|
| Tillidsposter og medlemskaber | | Advisory Board AGRO FOOD PARK Århus, 2012-2014 | | Bestyrelsesmedlem af Dansk Fødevare Forum, 2012-2015 | | Bestyrelsesmedlem gymnastik højskolen Ollerup, 2012-2016 |
|
| | Produktion | Tidligere:
FREMTIDSFORSKEREN/ FOOD FUTURE bidrager med veldokumenteret og opdateret viden om samfundsudviklingen og de trends og tendenser som dagligt forandrer den verden, vi lever i. Hvilke muligheder og trusler opstår i kølvandet af en verden i forandring? Og hvordan kan man med den viden skabe en bedre fremtid? | | Gyldne muligheder for fødevareindustrien, Food Supply, 2013 | | Hvilke ambitioner har vi på fremtidens vegne, 2013 | | Har Fødevarebranchen alene ansvaret for den dårlige folkesundhed, Food Culture 2013 | | Krise 2013 - En krise er også muligheden for en ny begyndelse. JP 2013 | | Fri os fra familien fællesskabet og forpligtigelserne 2012 | | "Stadig flere kvinder vælger mændene fra", 2011 | | "Online-shopping - en revolution i detailbranchen", 2010 | | "Spiser du mad? - om den voksende fødevarefanatisme", 2010 | | "Du bliver hvad du spiser", 2006 | | "Forbrugerbørn", 2006 | | "Selvrealiseringens begrænsninger", 2006 | | "Fremtidens kærlighedshistorie", 2006 | | "Alene sammen – singellivets succes", 2005 | | "Sund, sundere, sundest", 2005 | | "Hvilken familie?", 2004 | | artiklerne "Udfordringer for fremtidens fødevarebranche", 2002 | | "Måltider nu og i fremtiden", 2001 |
|
| | Sprog | Birthe Linddal har dansk som modersmål og taler og skriver engelsk og tysk |
|
| | | |
 Printervenlig udgave
|
 |
|
KVINFO · Christians Brygge 3 · 1219 København K
Tlf: 33 13 50 88 · Fax: 33 14 11 56 · E-mail: kvinfo@kvinfo.dk
|