KVINFOs Ekspertdatabase
 
spacer spacer spacer spacer spacer
spacer spacer
Om Ekspertdatabasen
Alfabetisk navneliste
Enkelt søgning
Avanceret søgning
Søgevejledning
Login for eksperter
Tips til eksperter
Tekniske anbefalinger
 
spacer
Tilbage til søgeresultat »

Agnete Dal Thomsen

Opdateret: 19/09/16
Titel
Konsulent
Arbejde
Privat
8260 Viby J
Tlf.: +45 86 14 73 17
Mobil: +45 20 28 99 63


Født: 1939
Kompetencer
 bullet   levnedsmiddelindustri
 bullet   fremstilling af brød, rugbrød og mel
 bullet   produktudvikling og kvalitetsstyring
Uddannelse
cand.pharm., 1963
Ansættelser
Agnete Dal Thomsen er konsulent, 2004-
 bullet   Innovation Projekt Manager Cerealia R&D AB, 2003-04
 bullet   koncernudviklingschef i Schulstad A/S med produktudvikling og kvalitet af korn som ansvarsområde, 1988-2003
 bullet   ansvarlig for korn- og melafdelingen ved Jysk Teknologisk, 1985-88
 bullet   forskningsassistent ved Aarhus Universitet, Hygiejnisk Institut, 1983-85
 bullet   underviser ved Specialkursus i husholdning, 1972-83
 bullet   timelærer ved Århus Teknikum og Specialkursus i husholdning, 1969-72
 bullet   kandidatinstruktør ved Aarhus Universtitet, Kemisk Institut, 1966-70
 bullet   amanuensis ved Aarhus Universitet, Institut Medicinsk Biokemi, 1965-66
 bullet   amanuensis ved Farmaceutisk Højskole, 1963-65
Agnete Dal Thomsen har eget forlag, 1978-
Tillidsposter og medlemskaber
Udmærkelser
Produktion
Agnete Dal Thomsen har bl.a. skrevet "Whole flaxseeds but not sunflower seeds in rye bread reduce apparent digestibility of fat in healthy volunteers", i "European Journal of Clinical Nutrition", 1-7, 2007
 bullet   "Videnskabelige artikler om jerns optagelse fra jernberiget rugbrød", 2005
 bullet   industriel procesbagebog "Samordning af proces og kvalitet", 2005
 bullet   forfatter til bøgerne "Bageprincipper for fremstilling af rugbrød af spiret rug"
 bullet   "Starterkulturer. Kvalitetsforbedring af rugbrød - proces og produktion"
 bullet   "Brød som selenkilde"
 bullet   "Mig og mit rugbrød" og "Dig og din rugbrødsproduktion", alle udgivet af Jysk Teknologisk, 1988
 bullet   "Hvedesorter, dansk dyrket", eget forlag 1992-94
 bullet   har skrevet flere tidsskriftsartikler om brødfremstilling og bageprocesser
 bullet   kompendier i levnedsmiddelkemi, om teori og praktiske øvelser
 bullet   leder projekter med støtte fra Teknologistyrelsen og Sygekassernes Helsefond, holder foredrag om levnedsmiddelteknologiske emner og har arrangeret praktiske kurser i samme emner
Sprog
Emneord
 bullet   Ernæring
 bullet   Husholdning
 bullet   Næringsmiddelindustrien
 bullet   Produktudvikling
Professioner
 bullet   Konsulenter
 bullet   Ledere
Organisationer
Region
 bullet   Region Midtjylland



Printer ikonspacerPrintervenlig udgave

spacer
KVINFO · Christians Brygge 3 · 1219 København K Tlf: 33 13 50 88 · Fax: 33 14 11 56 · E-mail: kvinfo@kvinfo.dk